Wat zijn de BTW dagen?
Tijdens de BTW dagen betalen de Mediamarkt en de BCC voor u de BTW op producten. Dit houdt in dat u een hoge korting ontvangt op de regulier verkoopprijs van veel producten zoals Led- televisies, high end laptops, wasmachines, koelkasten, tablets, smartphones en nog veel meer producten die normaal een vermogen kosten.

Wanneer zijn de BTW dagen van de Mediamarkt en de BCC?
De BTW dagen 2016 zijn van 27 Januari tot 31 Januari.

Zijn er nog product of merk uitzonderingen tijdens de BTW dagen 2016?
Jazeker! Deze staan hieronder;

UITZONDERINGEN
• Alle accessoires (zoals verlichting, batterijen, gsm- & computeraccessoires, domotica, beveiliging, rookmelders, kabels, inkt, opslag; bijv. harde schijven, USB, SSD en (micro)SD-kaarten etc.)
• Gamingaccessoires
• Console hardware ( PS4, Xbox etc. )
• Apple producten (afgelopen jaar een aantal Macbooks & IMAC CTO’S met een beperkte korting )
• Computersoftware
• Speelgoed, boeken & spellen
• Prepaidkaarten en –abonnementen
• Power Service en verzekeringen
• Giftcards en tegoedkaarten

Mag ik meerdere van dezelfde artikelen bestellen?
Als u meerdere van dezelfde artikelen wilt bestellen tijdens de BTW dagen kan dit alleen door meerdere bestellingen te doen op de website. Dit heeft er mee te maken dat ze alle klanten de kans willen geven om te profiteren van de actie.

Maar ho even, zit er dan geen addertje onder het gras met de BTW dagen?
Nee. Behalve hoe je de korting berekent zit er geen addertje onder het gras. Het kan echter wel zo zijn dat prijzen van producten gedurende tot aan de BTW dagen veranderen. De prijzen van producten worden dagelijks vergeleken met andere concurrenten. Het kan daarom zijn dat een product wat u eerder heeft gekocht bij de Mediamarkt of BCC op een eerder moment goedkoper was. Dit zorgt ervoor dat prijzen elke dag kunnen stijgen en dalen op basis van vraag en aanbod in de markt.

Vouchercodes tijdens BTW Dagen. 

Afgelopen jaar bleek dat op een aantal merken zoals Bose de BTW korting niet direct verrekend was, maar pas in de winkelwagen verrekend werd door middel van een actie code. De reden hiervoor is ons nog onduidelijk, maar let dus goed op of de korting direct verrekend is of dat er ergens op de pagina staat dat je een kortingscode moet invoeren.

Zijn er nog andere punten waar ik op moet letten of van kan profiteren tijdens de BTW actie?
Ja. Let heel goed op! Het kan namelijk zijn dat er op specifieke modellen of merken een extra actie zit in de vorm van een zogeheten “cashback “ . Dit houdt in dat u na aankoop een formulier moet invullen waarna u na een aantal weken nog extra geld krijgt terug gestort. Dit kan bij duurdere producten zoals OLed tv’s soms oplopen tot honderden euro’s.

Levertijden tijdens de BTW actie
Afgelopen jaar werden pakketten tijdens de actie tussen 1-3 dagen geleverd. Voor grote goederen zoals televisies & wasmachines liep de levertijd op tot wel 2 weken. Gezien het herhalen van de actie elk jaar zal dit vanwege het grote succes ook wel de nodige impact hebben op de vervoerders waardoor het wat langer kan duren.

Kan ik na aankoop van een product in de ‘’BTW Weg Ermee’’ actie nog retourneren?

Ja. Je kan ook na deze actie binnen 14 dagen het artikel terugbrengen. Eventueel omruilen of geld terug krijgen als het aan de volgende voorwaarden voldoet:
• Je hebt de originele kassabon
• Je het gekocht hebt bij een winkel van de BCC of via BCC.nl
• Je de aankoop nog niet uitgepakt hebt, niet beschadigd is of onderdelen mist. En uiteraard in de originele verpakking.
• Je het het product niet gebruikt hebt

Hoe bereid de mediamarkt zich voor op zo een grootschalige BTW actie?

Wil je een seintje wanneer de ‘’BTW weg ermee’’ 2016 actie begint?
Laat je email adres bij ons achter en wij brengen je op de hoogte van start van de actie!
Wij tonen zelfs straks al de beste aanbiedingen op onze site. Dan hoef jij er niet naar te zoeken…

Hoe druk verwachten wij dat het wordt bij de winkels van Mediamarkt en de BCC?

Zie hieronder een filmpje over de gekte in Alphen A/d Rijn tijdens de BTW dagen.