AEG aanbiedingen bij de BTW Dagen 

AEG is vooral een designmerk. Met klein huishoudelijke apparaten en witgoed, zoals wasmachines en drogers maakt het merk al jaren naam in de retailsector. Ben je op zoek naar kwaliteitsproducten en ook nog eens een aantrekkelijk design? Zoek dan niet langer.

Je kan kiezen tussen vaatwassers, drogers, kookplaten, fornuizen, stofzuigers, wasmachines en vele andere producten die je thuis gebruikt.

Stoomoven
Was je al bekend met de stoomoven? Een nieuwe manier van koken waarmee smaken nog beter in de gerechten blijft. Met de Procombi lijn kan koken door te stomen of met warme lucht waardoor de textuur van de gerechten beter behouden blijft.

Direct kokend water?
Wellicht als eens van gehoord maar nog niet in huis! Direct kokend water uit de kraan. Ondanks dat dit niet te krijgen is tijdens de BTW kan je wel profiteren van andere mooie producten die dit merk biedt zoals keukenmachines en espresso machines. Dit merkt heeft genoeg te bieden voor in de keuken.

Tijdens de BTW dagen kan je optimaal profiteren van 21% korting op deze producten. Vind hier alle deals.

Kunnen jullie me ook mailen over deze acties? Ja, meld je aan op onze nieuwsbrief. We informeren je dan bij de start van de actie en vlak voor het einde.Dan heb je tot 2x de kans om te profiteren van de BTW dagen 2016.