Apple kortingen tijdens BTW-dagen 2016

Apple is hedendaags het meest gewilde merk in de consumenten elektronica. Niet alleen de Iphones, Ipads, Imacs of Macbooks zijn gewild, ook de smartwatch wordt steeds meer verkocht.

De grote vraag is uiteraard, doen ze ook mee aan de BTW-dagen 2016 van de Mediamarkt? Dat is nu nog lastig te zeggen, maar afgaande op vorige jaren kunnen we waarschijnlijk verwachten dat ze maar enkele producten mee laat doen met de actie. Vaak worden accessoires e.d. uitgesloten tijdens de actie.

Vorig jaar ( 2015 ) waren de voorgaande producten tegen een gereduceerde prijs in de aanbieding. Dus niet tegen de volledige BTW-korting maar met kortingen tussen de €75 en €150. Onze verwachting is dat het dit jaar een vergelijkbaar aanbod zal zijn van maximaal 3 verschillende modellen.

– Mac mini (MD398)
– LED Cinema Display 27inch (resolutie 2560×1400)
– MacBook Air 13 inch (MD760)

Wat als de Macbook die ik wil nu niet meedoet in de actie?
Geen zorgen. Wij gaan voor je in de gaten houden of er andere acties worden gehouden. Vorig jaar gaf Dixons tijdens de BTW dagen nog 10% korting op alle Macbooks. Het blijft echter altijd lastig. Veel van de grote bedrijven hebben ook aangegeven dat onze grote vrienden vrij weinig doen met acties omdat er toch wel vraag is naar de gewilde producten.

Laten we hopen dat ze dit jaar actiever mee gaan doen aan acties zodat deze mooie, innovatieve design producten voor iedereen toegankelijk worden.

Alle Apple deals voor de BTW dagen 2016.

Zit je overigens nog te twijfelen tussen een laptop met IOS of een ”gewone” laptop? Wij hebben hieronder enkele pluspunten vermeld die je misschien nog niet weet. Dat kan namelijk net het laatste stapje zijn om ze wel aan te schaffen;

  • Beste kwaliteit
  • Goede service
  • Eenvoudig te bedienen (voor alle leeftijden)
  • Batterijen gaan lang mee
  • Als je design belangrijk vindt
  • Als je van gamen houdt
  • Als je foto’s of video’s editen belangrijk vindt

Kunnen jullie me ook mailen over deze acties? Ja, meld je aan op onze nieuwsbrief. We informeren je dan bij de start van de actie en vlak voor het einde.Dan heb je tot 2x de kans om te profiteren van de BTW dagen 2016.