Dyson aanbiedingen bij de BTW-dagen

Waarschijnlijk het bekendste merk voor stofzuigers! Een bedrijf dat zich ook vrijwel volledig richt op innovatie voor stofzuigers. Of het nu gaat om een draadloze stofzuiger, een kruimelzuiger of de meest bekende variant; de sledestofzuiger. Dit merk stofzuigers staan vooral bekend om hun design. Met een doorzichtige kap kan je zo zien wat je opgezuigd hebt. Soms wel handig als je weer wat hoort rollen, maar niet weet wat.

De stofzuigers  zijn ook eenvoudig te legen en hebben dus geen zak nodig. Niet alleen effectief, ook nog milieubewust. Profiteer nu van 21% korting tijdens de BTW vrije dagen op de Ferrari onder de stofzuigers.

Wanneer kan ik profiteren van die korting?
Van 27 Januari tot 31 Januari 2016 worden de BTW-dagen weer georganiseerd. U kan dan zowel bij BCC als bij Media Markt terecht voor spectaculaire aanbiedingen.

Kunnen jullie me ook mailen over deze acties? Ja, meld je aan op onze nieuwsbrief. We informeren je dan bij de start van de actie en vlak voor het einde.Dan heb je tot 2x de kans om te profiteren van de BTW dagen 2016.