Harman Kardon aanbiedingen bij de BTW Dagen

Harman Kardon. Een naam die bij veel mensen wel herkenbaar zal zijn. Zeker als je graag naar muziek luistert of films kijkt. Ze zijn namelijk
gespecialiseerd in audioapparatuur. Of je nu op zoek bent naar een home cinema set, elegante luidsprekers met een fantastisch geluid of A/V ontvanger, je bent bij Harman Kardon aan het juiste adres.

Onyx draadloze speakers
Ben je al bekend met de portable speakers van Onyx? Deze draadloze HD stereo luidsprekers met oplaadbare batterij en ingebouwde microfoon zijn behoren tot de nieuwste snufjes van het merk. Ideaal als je op vakantie gaat, een weekendje weg of voor gewoon thuis in je huiskamer of slaapkamer. Naast het mooie geluid is het met het unieke design ook nog eens een blikvanger in huis. De box is eveneens voorzien van een AUX aansluiting zodat je eenvoudig andere apparaten erop aansluit. Deze boxen zijn te krijgen in het wit en het zwart. Kijk hier voor deze unieke items.

Tijdens de BTW dagen kan je ook optimaal profiteren van aanbiedingen op dit bijzondere merk. Alle deals vindt je hier..

 

Kunnen jullie me ook mailen over deze acties? Ja, meld je aan op onze nieuwsbrief. We informeren je dan bij de start van de actie en vlak voor het einde.Dan heb je tot 2x de kans om te profiteren van de BTW dagen.