Lenovo aanbiedingen tijdens de BTW dagen

Een merk dat veel mensen een aantal jaren geleden nog niet goed kende. De afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een van de bekendere merken als het gaat om laptops, desktops, ultrabooks of tablets. Of je nu op zoek bet naar de Yoga serie, de X serie of de Y serie laptop, profiteer dan tijdens de BTW dagen van deze populaire consumenten producten.

Mocht je voor zakelijke doeleinden op zoek zijn naar een 2-1 die eenvoudig in gebruik is als zowel tablet als laptop. Kijk dan eens voor de Laptop MIXX.  Een schitterend product waar je de aankomende jaren nog veel presentaties mee kan geven en van genieten als je op reis bent.

Heb je altijd een Lenovo gehad en ben je op zoek naar wat goede alternatieven? Kijk dan eens bij de volgende merken;

Allemaal merken die wat ons betreft goede kwalitatieve producten afleveren waar je even mee vooruit kan. En nog een tip. Probeer niet te bezuinigen op een laptop. Bij de aanschaf van een goedkope laptop (onder de 500 euro) zal je het gevoel hebben binnen 1 a 2 jaar om weer een nieuwe te moeten kopen.

Kunnen jullie me ook mailen over deze acties? Ja, meld je aan op onze nieuwsbrief. We informeren je dan bij de start van de actie en vlak voor het einde.Dan heb je tot 2x de kans om te profiteren van de BTW dagen 2016.