LG bodemprijzen tijdens BTW-dagen

Ook wel bekend als een van de grootste fabrikanten van consumentenelektronica die tijdens de BTW-dagen zijn producten aanbiedt. Het merk houdt zicht bezig met producten te ontwikkelen die uw leven als consument comfortabeler maken. Op dit moment hebben ze revolutionaire televisies ontworpen met OLED techniek en gezorgd voor een perfecte beeldkwaliteit. Hoewel de prijs op dit moment aanzienlijk is zal u dagelijks worden verwonderd door de perfecte beeldkwaliteit en extreem echte kleuren. Een overzicht van alle televisies vindt u hier.

Naast deze televisies kunt u ook tijdens de BTW-dagen nog profiteren van vele andere interessante producten zoals wasmachines, koelkasten, smartphones, robotstofzuigers en nog veel meer. Een overzicht van aanbiedingen tijdens de BTW dagen vindt u hier.

Kunnen jullie me ook mailen over deze acties? Ja, meld je aan op onze nieuwsbrief. We informeren je dan bij de start van de actie en vlak voor het einde.Dan heb je tot 2x de kans om te profiteren van de BTW dagen 2016.