Miele wasmachines met fikse korting tijdens de BTW-vrij dagen!

Het merk is sinds jaar en dag de innovator op het gebied van witgoed. Door volledig alles in eigen beheer te produceren en te testen blijft de kwaliteit de beste in de markt. Het neusje van de zalm op witgoed doet dus ook mee tijdens de BTW-dagen en u kan er van profiteren. Ook bij de consumentenbond worden de producten vaak als best getest of aangegeven als beste koop.

Waarom een product van Miele kopen?
Sinds de oprichting in 1899 is het motto ‘immer besser’. Dat betekent ‘steeds betere producten maken’. Een formule van een bedrijf dat al een eeuw bezig is met het verbeteren van hun producten.

Het merk heeft structureel de best getest labels als predikaat en de vraag is alleen nog waarom ze dat niet bij voorbaat graveren op de producten. Profiteer dan nu ook van flinke kortingen tijdens de BTW-dagen dan ook  op wasmachines, wasdrogers, stofzuigers en nog veel meer.

Kunnen jullie me ook mailen over deze acties? Ja, meld je aan op onze nieuwsbrief. We informeren je dan bij de start van de actie en vlak voor het einde.Dan heb je tot 2x de kans om te profiteren van de BTW dagen 2016.