Nespresso aanbiedingen bij de BTW Dagen

Wie kent het merk niet? Of de reclame met George Clooney… het merk is inmiddels in veel Nederlandse woonkamers terug te vinden. Niet gek, want koffie of cappuccino zetten was nog nooit zo makkelijk. Met de kleine capsules zet u eenvoudig voor uzelf, visite of belangrijke afspraak een heerlijk kopje koffie in verschillende smaken. Heeft u dus nog een oud koffiezet apparaat thuis staan en wilt u graag een nieuwe?

Veel verschillende merken zoals, Krups, Kitchenaid, Magimix en deLonghi bieden kwaliteits koffiezet apparaten aan die deze cups ondersteunen. Hou er wel rekening mee dat u met de aanschaf van het apparaat nog het goedkoopste uit bent. Het zijn vooral de cups die het duur maken.

Welke koffiesmaken moet je er dan bij nemen? Wij zijn persoonlijk een beetje fan van de ”Intenso cups”. Lekker sterke koffie om de dag goed te beginnen. Vergeet geen cups te bestellen als je een mooie Nespresso machine koopt.

Profiteer dan tijdens de BTW dagen en krijg een mooie korting op deze machines.

Kunnen jullie me ook mailen over deze acties? Ja, meld je aan op onze nieuwsbrief. We informeren je dan bij de start van de actie en vlak voor het einde.Dan heb je tot 2x de kans om te profiteren van de BTW dagen.