Nikon aanbiedingen tijdens de BTW dagen

Al een lange tijd op zoek naar een goede camera? Profiteer dan nu tijdens de BTW dagen van deze kwaliteit’s camera’s. Of je nu op zoek bent naar de D5500, D5300 of de D5200. Ze zijn allemaal verkrijgbaar bij de BCC of mediamarkt tijdens de BTW dagen. De korting is even hoog bij beide winkels! U kunt dus zelf kiezen of u hem bij de BCC besteld of bij de Mediamarkt.

Dus met een spiegelreflexcamera maak ik de mooiste foto’s?
Nee, je maakt kwalitatief goede foto’s. Vooral belangrijk als je deze achteraf nog wilt gaan bewerken. Als je een spiegelreflexcamera koopt hou er dan wel rekening mee dat je wellicht ook nog de juiste lenzen erbij moet kopen.

Ben je nog niet klaar voor een spiegelreflex camera? Vergeet dan zeker ook niet even te kijken voor de aanbiedingen van de Coolpix. Voor een kleiner budget toch nog geweldig mooie foto’s voor uw herinneringen.

Kunnen jullie me ook mailen over deze acties? Ja, meld je aan op onze nieuwsbrief. We informeren je dan bij de start van de actie en vlak voor het einde.Dan heb je tot 2x de kans om te profiteren van de BTW dagen 2016.