Samsung aanbiedingen tijdens de BTW dagen

Eigenlijk heb je heel het jaar door wel aanbiedingen van Samsung. Het nog steeds hard groeiende merk heeft zich inmiddels naast o.a. Apple geschaard in de strijd om mobiele telefoons en smartphones. Maar ze doen veel meer. Zo hebben ze gedurende de BTW dagen ook acties met Tablets, Televisie, Audio apparatuur, foto camera’s, monitors, printers, koelkasten, stofzuigers en wasmachines en drogers.

Met 21% korting (effectief iets meer dan 17% omdat de BTW niet betaald hoef te worden (zie uitleg) kan je toch veel geld besparen op consumenten electronica van Samsung. Met de harde groei van het merk komen er ook steeds meer innovatieve producten uit hun brede assortiment. Of het nu gaat om de Galaxy S6,  SUHD tv’s, Eco Bubble wasmachine of de stofzuigers, ze bewijzen zich steeds vaker als 1 van de belangrijkste spelers op de markt.

IOS of Android? 
Bij de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon krijgen we nog steeds vaak de vraag of het nou verstandiger is om te kiezen voor Android of voor IOS. Samsung maakt gebruik van Android en is daardoor erg flexibel. Hou je van een praktische oplossing die makkelijk te bedienen is en waarvoor je niet veels te veel geld betaald? Kies dan voor een Android telefoon. Je zal er geen spijt van krijgen.

Profiteer dan ook snel van alle aanbiedingen bij de BCC of de mediamarkt.

Kunnen jullie me ook mailen over deze acties? Ja, meld je aan op onze nieuwsbrief. We informeren je dan bij de start van de actie en vlak voor het einde.Dan heb je tot 2x de kans om te profiteren van de BTW dagen 2016.