SONOS doet mee met de BTW-dagen

SONOS, zijn dat niet die te gekke multi-room speakers? Jazeker. Het merk is de marktleider op het gebied van draadloze HIFI. Of het nu gaat om home cinema sets of draadloze bluetooth boxen voor in je woonkamer. Ze hebben voor ieder huishouden of kamer geluidservaring. Met enkele vrij eenvoudige stappen verander je jouw huiskamer, keuken of slaapkamer in een concertzaal.

Filmfanaat of muziek purist?

Ben je een filmfanaat of luister je veel naar muziek? Dan kan je verschillende producten aanschaffen die aansluiten op jouw wensen. Tijdens de BTW-dagen kan je dan ook profiteren van flinke kortingen op deze speciale consumenten elektronica.

Welke modellen heb je?

Je kan kiezen uit 2 varianten, namelijk de home cinema variant of de speakers. Bekendste van de 2 zijn de speakers met de lijnen Play. De Play 1, Play 3 en Play 5 zijn speakers voor je woonkamer, slaapkamer of zelfs meerdere vertrekken. Hoe hoger het nummer, hoe beter het geluid en uiteraard ook duurder. Maar je krijgt er een mooie ervaring voor terug. Wil jij je Spotify, Deezer of Apple music draadloos afspelen? Dan zijn deze speakers zeker de moeite waard.

Klik hier voor onze SONOS deals tijdens de BTW dagen

Nog op zoek naar een goed alternatief. Geen probleem! Tijdens de BTW-dagen krijg je ook kortingen op o.a. HEOS

 

Kunnen jullie me ook mailen over deze acties? Ja, meld je aan op onze nieuwsbrief. We informeren je dan bij de start van de actie en vlak voor het einde.Dan heb je tot 2x de kans om te profiteren van de BTW dagen 2016.