Sony kortingen tijdens de BTW-dagen 

BAM! Sony in de aanbieding tijdens de BTW-dagen van 27 Januari tot en met 31 januari 2016 bij BCC en Media Markt. Dat gaat wat worden. Mocht je er nog niet bekend mee zijn, dit Japanse merk heeft de afgelopen decennia enorme innovaties laten zien en is één van de beste merken op de markt.

Consumenten elektronica die iedereen wel in zijn woonkamer wil hebben. En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over de Playstation console maar vooral over de 4k televisies met Ultra HD. Wij hebben deze fantastische beleving al mee mogen maken tijdens beurzen. Ze zijn wel behoorlijk prijzig, maar wie na de kerstdagen nog een zakcentje heeft liggen kunnen we dit zeker aanraden.

Op welke producten zit nog meer korting?
Verder heeft Sony natuurlijk nog meer mooie producten zoals de Xperia smartphones en tablets, smart watch, home cinema sets, camcorders, action cams en uiteraard camera’s.

Profiteer tijdens de BTW dagen van flinke kortingen op dit top spul. Voor een nieuwe beleving in je huiskamer zijn deze kwaliteitsproducten erg aan te raden.

 

Kunnen jullie me ook mailen over deze acties? Ja, meld je aan op onze nieuwsbrief. We informeren je dan bij de start van de actie en vlak voor het einde.Dan heb je tot 2x de kans om te profiteren van de BTW dagen 2016.